Bel SportSpreekt

040 844 0251

BEL ME TERUG

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.OVER ONS

SportSpreekt is een toonaangevend boekingskantoor waar topsporters, coaches en bestuurders het bedrijfsleven inspireren en motiveren door middel van presentaties, clinics en events.

Sport spreekt!
Alle prestaties, tegenslagen, successen en processen liggen in de wereld van sport onder een vergrootglas. En dus is sport de ultieme metafoor om de link naar de ‘normale’ wereld te maken waar eenieder met dezelfde pieken en dalen te maken heeft als in de topsport.

Sporters spreken!
We vertegenwoordigen een aantal bijzondere sprekers uit de topsport met een inspirerend verhaal. Onze SportSprekers nemen u mee in de wereld van de topsport en alle bijkomende eigenaardigheden. Maar ze maken bovendien de koppeling vanuit de topsport naar het bedrijfsleven: welke gelijkenissen zijn er met topsport?

Hoe werkt SportSpreekt?
Als boekingskantoor bemiddelen we tussen onze SportSpreker en onze klanten. We hebben een pro-actieve houding om zowel onze SportSprekers als klanten op een juiste en nette wijze te ondersteunen. We ontzorgen zowel onze SportSprekers als onze klanten maximaal. Heldere afspraken leiden tot tevreden gezichten.