Samen met co-auteurs Benno Diederiks en Rini Stoutjesdijk heeft Hans van Breukelen zijn meest recente boek uitgebracht: Topposities – Een individuele benadering van teamsucces.

‘Een groep mensen die in een bedrijf samenwerkt, is iets volstrekt anders dan een team’, aldus managementexpert Patrick Lencioni. Vanuit die waarheid vertrekken Hans van Breukelen e.a. Een team vormen dat gebruikmaakt van ieders persoonlijke talenten, die talenten optimaal inzetten en laten groeien: dat is het doel.

Dit boek maakt dat mogelijk via de metafoor van het voetbalteam. Wie is bij jou de doelman, de verdediger? Hoe kun je de spits optimaal (laten) ondersteunen? Een goed team bouwen begint met de individuele benadering van elke speler.

Voor het geval u dat nog niet wist: SportSpreekt tot de verbeelding!

We horen u graag als u Hans wilt boeken voor uw activiteit.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *