Na zes eerdere nominaties is Robert van der Horst dan toch echt uitgeroepen tot Wereldspeler van het Jaar 2015.

Voor het eerst sinds Teun de Nooijer in 2006, valt een Nederlandse hockeyer deze prijs ten deel. Afgelopen zomer veroverde aanvoerder Van der Horst de Europese titel met het Nederlands elftal. Komt deze uitverkiezing als een verrassing? ‘Jazeker. Ik werd het telkens niet, dus ik had er nu dus ook geen rekening mee gehouden. Ik vind het echt heel eervol dat ik het respect van spelers, coaches en het publiek heb gekregen. En ik ben trots dat al die mensen de moeite hebben genomen om op mij te stemmen.’

Naast Stephan Veen en Teun de Nooijer is Robert de enige hockeyer die deze prijs in ontvangst heeft mogen nemen.

Voor het geval u dat nog niet wist: SportSpreekt tot de verbeelding!

We horen u graag als u Robert wilt boeken voor uw activiteit.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *